sisters ♥

Här är några av alla de bilder som togs igår när systeryster slutade nian

.helbild


. ellan och jag


.i kyrkan inledde hon hela avslutningen med att sjunga solo och spela gitarr. (Jag=Stolt!)


. Frisyren i profil


.Kvällens sötnosar ♥
Just nu ligger hon hemma och är sjuk och jag totalt avskyr när hon mår dåligt och jag inte kan göra något. jag la iallefall en blöt näsduk över hennes panna innan jag åkte. det är något som, om man har tur kan hjälpa lite. hon är den bästa syster en människa kan önska sig. utan att tveka en ändaste sekund. ♥


Nu ska jag kasta mig in i duschen en stund och sen kolla film.

Trevlig kväll allihop!


-L
i.

05.06.2010 - husmålning

idag har jag och jeny målat mamma och pappas hus. eller.. vi fick lova att ta garaget för det var mest lämpligt tyckte min papi.


min outfit:
.rutiga shorts, hjärtprickigt linne och en blommig kepis.

Snyggt? Nope! inte särskilt

och jennyfis var mer seriös kan man säga, arbetsbyxor!
Haha! Bra kul har vi haft iallefall ♥ :)


Nu ska vi på grillfest i karlholm typ. sen ska vi nog dra oss vidare på farligare äventyr.DEET ÄÄÄÄR LÖÖÖÖRDAAAG!"
-Li.

04.06.2010 - student

Det är helt sjukt att det redan är två hela år sen, (imorn) som vi gick ut skolan. vi tog studenten för 2år sen! känns verkligen konstigt. Imorse när jag väntade på tåget kom det flera stycken som skulle in till stan. finklädda, fixade i håret fina skor och studentmössorna. alla var så fina, min student var en av de bästa dagarna jag varit med om. allt var helt perfekt! klänningen, humöret, vädret håret, allt var på topp!

Här kommer vi från kyrkan, och jag ser bra lycklig ut! Carro som går bakom ser mest fundersam ut....


På tal om bilden så har jag satt i mitt löshår igen nu. klippte till det i tisdags så nu känner jag mig inte så naken längre.

Nästa vecka slutar min syster nian, och ikväll ska jag hem till henne och göra en testfrisyr. plus bestämma sminkning.

och resterande dagar av helgen ska vi måla huset hemma hos mami och papi. så dessvärre blir det ingen sovmorgon för min del, eftersom pappa helt bestämd sa att vi ska vara startklara senast halv nio. men vad gör man inte, hoppas på fint väder iallefall... för då ska jag måla naken så jag blir bruuun igeeen!

igår åt vi jordgubbar till lunch. och det var så gott.


-Jordgubbar = kärlek ♥
Li.


03.06.2010 - bulgarien! ♥

i tisdags sprang jag (hör och häpna!) det såkallade blodomloppet med jobbet. jag SPRANG 5kilometer! SPRANG! gjorde jag. inte riktigt hela vägen kanske men ändå! och så fick jag en medalj också. och det roliga är att jag fortfarande inte har fått någon träningsvärk. jag som i vanliga fall får det efter jag gjort 4 situps.. så nu är jag lite inspirerad till att ut och jogga, kanske ikväll? får se, min jäkla pollenallergi har börjat gjort sig hörd med. eller så är det för vi badade i söndags som jag blivit förkyld och har ont i halsen. just typiskt, igen.

-Snaaaart!
Li.
                                                                                                           75dagar kvar .


RSS 2.0