Söndags.

Jag har haft superskumma drömmar den senaste tiden. I natt till exempel drömde jag att jag blev tatuerad vid sidan om svanken, i en skidbacke där folk åkte snowboard och slädar efter stora hundar. En lila majskolv var motivet på tatueringen förresten. Why liksom?

I fredags var jag hos en naprapat som knäckte mig totalt. jag har tydligen gått omkring och varit helt sne i hela ryggen, vilket inte är okej. Känns bättre nu iallafall.

Igår åkte jag och Viktor till Borlänge. Jag har lite släkt där som det var dags att träffa lite, plus att vi tog en nästan heldag på Kupolen. Där jag förövrigt hittade assnygga högklackade.

Nu ska jag diska.
Puss.

Disneyabstinens

Jag ligger i soffan nu och lyssnar på musik som kommer från Disneys filmer. Det är utan tvekan den bästa musiken som finns! Förövrigt, är det någon som har någon aning om vart man kan köpa LEJONKUNGEN och ARISTOCATS på dvd? Vi tycks ha letat efter dem överallt utan att hitta dem någonstans.

Disneys bästa film.Disneys nästbästa film.

20 januari


Jag önskar att det var lite mer såhär...

stop!


Något att tänka på

Varför använda svarta cykelbyxor...


N Ä R  D E T  F I N N S  R Ö D A ?HAHAHAHAHAHAHAH !


SPRUT!

Vi åkte till Jenny igår alltså. Och fick minsann fika. Det var en redig exotisk fruktsallad med riktig sprutgrädde ( Y U M M I E ) kaffe och lite cola. och så fick hon öppna lite pakets :) Det var mysigt och trångt och väldigt varmt. Precis som jag gillart!

Idag ska vi fika igen, fast då ska vi åt ett annat håll. På kryddparty. Igen. Känns som att jag har varit på ett X antal sånna den senaste tiden, och egentligen är jag på tok för slapp för att vistas bland andra människor än mig själv... men så tänkte jag att jag behöver nog träffa en människa eller två. för att inte bli helt på tok för Asocial.

Imorgon är det torsdag, vilket innebär en dag till innan helg. Jag längtar så det är inte klokt. och jag har E N plan för den här helgen. vilket är att städa min garderob. och att tvätta. och sova klart på morgonen V A R J E  D A G ! Sen har jag även planerat att jag vill åka bil, M Y C K E T bil. Helst. 


Nu ska jag klura ut vad vi kom överens att äta för mat ikväll. 

Puss
 


110111 - Födelsedag!

Hej åhå, vad med läsare det kommit! Tyvärr är jag för tillfället inte sådär superaktiv med att skriva nånting här.

Idag är det iallafall den 11e januari - vilket är detsamma som min bästa väns FÖDELSEDAG! SÅ GRATTIS TILL DIG MIN FINA FINA PÄRLA!Ikväll ska vi hem och fira denna fis med paket och förhoppningsvis lite kaffe.

G R A T T I S J E E E N N N I I I I I I !

Nyårshelgen

Nyårsafton var bäst! hade jätteroligt och åt god mat och, så hade jag underbart sällskap :) Vi överlevde tolvslaget och umgicks ett tag till innan vi traskade hemåt i snöyran. Verkligen helt G A L E T vad med snö det kommit!

I lördags , d a g e n  e f t e r  n y å r s a f t o n , åkte jag på bio med Viktor och Jenny, kollade på Easy A. Jag tycke den var super och ska lätt köpa den när den finns att köpa, Jenny däremot behövde tänka på saken innan hon kunde säga om hon tyckte den var bra eller inte. Haha. Sen åkte vi hem och kröp ihop framför teven.

Igår var vi iväg till Valbo, eller IKEA närmare bestämt. Handlade en del småprassel och en tavla. När vi kom hem gjorde vi iordning i sovrummet så nu hoppas jag det blir till att trivas. :)


Inatt har jag sovit uppkrupen i världens bästa armar.  


RSS 2.0