Beställt hem .......


Slutkörda ben

Mina ben är helt slut, eller.. egentligen är hela jag heelt slut! men det känns verkligen som att benen bara viker sig så fort jag börjar gå efter jag varit still i mer än 7 sekunder. Gå i en trappa är en direkt omöjlighet, jag kryper numera.
Vågar knappast tänka på hur kul det kommer bli imorgon. men, vill man vara tajt och fin.. Japp, då vet vi alla, att då får man lida sig genom pinan.

Virre har lagat mat ikväll, och jag diskade undan efter oss. Det är tur för mig att han är så bra på att laga mat faktiskt, eftersom jag är det inte.

Nu ska jag tvättas.

Min idol


GYM

Idag blir det till att kötta på gymmet efter jobbet igen, och vet ni vad… jag L Ä N G T A R ! Trodde aldrig jag skulle säga det, men jag tycker det är skitkul! Älskar känslan av träningsvärk, även om jag har tokont och nästan inte kunde klä på mig själv imorse, så känns det så himla bra och så värt!

Vill att klockan ska pinna på lite nu bara, och sen ska jag hem till min världsbästa sambo. ♥

Puss!

 


Hokus pokus

Jag köpte en ask med en fin text, som var helvit....



.... och dekorerade dess insida med en servett...




... och tada! en vit ask med mönstrad insida,


Blandat

Igårkväll hade jag så ont i huvudet att hälften verkligen hade varit nog. Inte direkt det roligaste sättet att fördriva tiden på vill jag påstå. Somnade i soffan runt klockan åtta, och sen sov jag fram tills imorse. Trött tjej!

Har även börjat gymma nu, och hade säsongspremiären igår. Det känns riktigt bra och jag är supertaggad (efter ett pass) ! och även om det smärtar i ungefär alla delar ovanför midjan, så tänker jag inte vara en bangare denna gång. Så, imorn är det ba på't igen!

Snart är det bikiniseasssson!








-hm.com


Kattliv

Ibland är jag verkligen avis på katter. Jag skulle nämligen också vilja vara katt, strosa omkring och slappa lite hemma, ligga i fönstret och kolla på bilarna utanför, äta lite mat sova, bli klappad och ... ja, typ jaga fiskar i en glasskål...



Happiness


The news

Det är måndag idag, och mer än så behöver egentligen inte sägas. I lördags blev det storhandling i Uppsala på dagen, och mysig middag på kvällen. En riktigt skön dag helt enkelt. Har hela frysen uppbunkrad med mat för tillfället, så nu finns det mat för ett halvt kompani här hemma.
Köpte även en skjorta och en tisha, båda i magtröjsformat. Supersnyggt! en vanlig vit tisha och ett nytt solpuder. En lagom shoppingrunda alltså.
Igårkväll gjorde vi nästan klart i salongen också, fattas bara två saker nu. Sen är det helt färdigt!

GRÄNBY

Vaknade för en liten stund sen och har just ätit lite frukost. Idag står det Uppsala och Gränby på schemat. Förhoppningsvis hittar vi lite smått och gott, för det tycker jag vore himla trevligt. Vädret verkar soligt och fint, så kanske att det är dags att inviga skinnpajan för säsongen. Ja, så får det bli.


-


kinalunch

Idag blir det lunch på kina med jobbet, och sen slutar jag tidigt i eftermiddag. Känns bra fint! Då ska jag trampa hemåt, och jag hoppas att det inte blåser lika mycket idag som det gjorde igår, och riktigt njuta av att det är fredag idag igen! Pratade med mamma igår också, och hon informerade om att vi fått vårt tevekort nu… Så från och med ikväll kommer vi att kunna se på fler kanaler än ettan, tvåan, fyran och sexan. U N D E R B A R T !


Motigt

Snacka om att det har blåst storm de senaste dagarna! Igår när jag skulle cykla från jobbet var det helt galet! Det gick knappt att ens komma framåt, och som alla vet är det ju så sjuukt jobbigt att cykla i motvind! Men det roliga i detta var att alla andra som cyklade samma sträcka som mig, också i princip stod helt stilla. ...och de som vi då mötte på cykel knappast behövde trampa alls, eftersom de hade jordens medvind. Lyllos dom, jag lyckas aldrig ha medvind när jag cyklar, den är alltid emot mig.


Turkosa



-ginatricot.com

-

Veckorna bara flyger förbi känns det som, och imorn är det redan fredag igen! Har lite saker inplanerat i helgen men inte fullspäckat. Ska till exempel fixa håret på en fin liten snäcka som ska på fest, köra lite andra människor som också ska på fest, och själv ska jag åka på finmiddag och så vidare, och så vidare.. Det blir alltså en inte fullt så avancerad helg för min del som det ser ut just nu, sköönte!


Den operfekta

Hämtade ut en väska som låg och väntade på posten igår. Och tyvärr, är jag inte fullt så nöjd över vinsten som jag trodde jag skulle vara. Den är för liten, den här också! För kort och för grund liksom, så himla tråkigt. Vad finns att säga? jo.. att jakten på den perfekta väskan goes on...


Röv.

Jag vet, jag är en tönt.

..... men seriöst, hur svårt ska det vara?!

Vunnet.



Vardag.

Jag har alltid tyckt att vardag låtit så tråkigt. Att det är någonting man helst av allt slipper. Ungefär som att när det är vardag gör man alltid samma saker, alltid på samma sätt, och alltid tillsammans med samma människor: Man jobbar man handlar man lagar mat man diskar man äter, kollar på teve, duschar lyssnar på radio och går och lägger sig... Tråkigt.
Men så tycker jag inte längre. Ibland gör jag det såklart, men inte just nu. Och det känns riktigt förbannat skönt ska jag tala om.

Imorse blev det lyx igen med bil in till jobbet. Verkligen lyx kan jag till och med känna. Ska åka och handla en peruk i eftermiddag faktiskt, och då kändes det helt enkelt som en fin anledning till att ha bilen i sällskap. Egentligen så vill jag shoppa lös helt vansinningt mycket idag, (eller helst just nu) framförallt eftersom att grejerna jag ska köpa idag inte är till mig. Men så hade jag också tänkt att jag nog måste hålla i lapparna.., iallafall tills i helgen.

Ingenting just nu


Good feeling, good feelings.

Det blev inte så väldigt sent igår, men himla roligt hade vi! Åt god mat, och umgicks och skrattade en hel del. Riktigt ruuligt :)
Vaknade runt åtta imorse och ville inte somna om, så slog på teven istället. Har just ätit god frukost och varit ute i solen och gått lite, och nu ska vi dricka kaffe.
Jag längtar efter sommaren så jag snart blir tokig också! Har lämnat in ansökan om vilka veckor jag vill ha semester i sommar nu iallefall, så det känns ju ändå att det är på väg åt rätt håll. Härliga känsla!

Mars 18, 2011


Hittade på spegeln hemma i salongen en dag ♥

Some say it's FRIDAY

Den här veckan har verkligen gått görfort. Vilket inte känns så himla pjåkigt. Ikväll ska jag och Virris hem till Johanna och Petter och umgås med dom och några till. Dricka en drink, eller kanske två och sen får vi se hur kvällen blir till att se ut. Ska bli himla trevligt iallefall.

Fick skjuts till jobbet idag igen, och blir hämtad efter. Det är ingenting jag lider av :)

Nöjd tjej

Är verkligen bra nöjd över att det numera finns ett helt perfekt fungerande internet hemma. Ska ut till teven snart och krypa ihop i världens bästa armar, och se slutspurten av halv åtta hos mig.


Nya fina



Godingarna som kom hem i förrgår. Yumsie!

Resa

Tror det är dags att kasta ut en liten nål snart igen.


L Ä N G T A R !

Idag kommer vi äääntligen att få internet hem till lägenheten! Har varit utan alltför länge nu, och det känns. Det kliar liksom i fingertopparna ska jag säga.
Snart går det äntligen att ligga ute i gräset och nörda lite intrenet, igen.
Härlischh.

Mobbad tjej.

Igår visades (som alla redan vet) säsongspremiären av Desperate housewives, och alla i hela sverige såg antagligen det... Alla utom jag. Mitt uteblivna kanal5missbruk börjar kännas påtagligt. Att det kan vara jobbigt? Ska hem till syrran och kolla på den inspelade versionen dirre efter jobbet iallefall. Dock är det inte alls samma sak.

Take me away, to secret place.


Ja vad säger man. Att folk ens orkar hålla på och bry sig så otroligt mycket. Att JAG ens orkar bry mig om vad som sägs. Blir bra less.
Vann en auktion på tradera i helgen, och tror nog att paketet kan ha letat sig hem till mi idag. Det känns ju en smula bättre att tänka på det, istället.


Korthet


En bra måndag so far. Har lunch för tillfället, och på eftermiddagen ska jag på föreläsning. Blir spännande.

l ö r d a g

Lördag, lördag. Underbara lördag. Har varit vaken sen halvsju ungefär, och vet inte varför. Men, det gör ju inte så mycket.....för idag är det L Ö R D A G .

Cherryblossom


Mitt liv. min iphone.


11/3

Äntligen är det fredag! och äntligen är det ingen mer dag att behöva kliva upp före klockan sex den här veckan. Har ingenting planerat för mig i helgen, mer än att jag ska ha mamma och pappas hund hemma på söndag. De skulle iväg på nånting och då passar det bra att jag har en söndagssysselsättning att pyssla med. Sitter på tåget nu på väg in till jobbet, slutar tre idag. Alltså är jag hemma igen, om ungefär tio timmar. Yes!

Buddies



Lily Allen


För ungefär 2-3 år sedan lyssnade jag på Lily Allen väldigt mycket, i princip varje dag. och efter att jag fick en kommentar igår att jag var lik henne nu när jag klippt håret, så började jag faktiskt lyssna igen. Tycker att hennes låtar är super och blir glad av att lyssna på dom. Vilket uppskattas, hon är även skitsnygg enligt min mening. och även fast jag inte direkt ser likheten, så tack för komplimangen.


Who'd have known?

Ja. Igår kapade jag alltså av håret, igen. Jag som svor på att jag aldrig mer skulle göra om det sist jag gjorde det. Nu är jag på väg hem, och ska hämta hem bilen. Den blå lilla farkosten gick igenom nästan helt prickfritt! Känns ganska lättande lär jag ju säga. Ska lappa och laga lite tråkig rost dock. Meen, det kan man ju alltid lejja bort till någon som är intresserad.

Inspirationslös

Med jämna mellanrum så lessnar jag verkligen ur på mitt hår. och nu befinner jag mig mitt uppe i ett sådant urlessnande. Jag vet att något måste göras om, men vet inte vad. Ikväll ska jag åka med bilen och göra den redo så mycket det går inför besiktningen imorgon. Men sen ska jag fixa om i barret. Basta!


I would tell you a secret


What if...


Jag fullkomligt älskar vädret när det är som det är nu. Solen är framme, himlen är blå och asfalten är framme, och dessutom är den helt torr - Det blir inte bättre. Har just ätit lite lunch, och nu ska vi ut och åka bil. Det bästa jag vet, tillsammans med den bästa jag vet.

Krugis

Igår råkade det bli lite utgång utav en ren händelse. Var först på maskeraden då som sagt, och sen förflyttade vi oss till Gävle och heartis. Kul var det, även om blickarna från en del sved lite lätt. Men kan ju iofs berott på maskeradkläderna, vad vet jag. Har ingen direkt koll på när vi kom hem inatt men vet att vi klev upp klockan sju imorse. Rätt mysigt faktiskt, gick till teven med täcken och kollade på lite teve. Nu ska jag limma på ett nytt skal på min iphone, sen ska vi byta lite möbler i teverummmet.

4/3.

Äntligen är det fredag, denna helg har varit så väldigt efterlängtad. och det känns verkligen skönt att inte behöva kliva upp så onödigt tidigt imorgon, även om det är en del som ska göras och förberedas.
Ikväll är det naprapatbesök som gäller, vilket ju kan bli lite spännande och förhoppningsvis en smula bättre efteråt.

Sen ska jag gosa in mig i soffan och njuta av att det är fredag.
Trevlig helg.


Handlat.



En ny till min älskling.


För ikväll.

Idag har varit en ovanligt lång dag måste jag säga. Har spenderat större delen av den i Uppsala, först jobb och sen ut till Gränby. Hade lite tassel att fixa ihop med Telia och så lite andra saker att införskaffa. Kom hem för en timme sen ungefär, och har just duschat och ska krypa ner i sängen alldeles snart. Imorgon är det fredag, och då vankas det fredagsmys.

We shouldn't be alone


Ensam är inte alltid starkast.

Vem är du?


I övermorgon ska jag på maskerad- och samtidigt fira en kompis som har fyllt år. Temat är bestämt, och så är även min outfit. Köpte den sista detaljen igår, så nu är allting klart.
För några helger sen var det också födelsedagsfest med tema. Vitt skulle allting vara. Det här var vår tolkning. Body och strumboxor.

Kvällskvistar

Har just haft mamma och syrran på besök här hemma, fikat lite kaffe och klippt hår har vi gjort. Kollade på klockan nyss och tänkte mig att den skulle vara åtta, men såg att den redan var nio. Känns som att kvällarna bokstavligen helt försvinner. Men eftersom jag varit så effektiv idag, så känns det helt ok ändå. Nu ska jag smyga in i duschen en stund, och sen är det dags att knoppa. Klockan ringer tidigt imorn, igen. Godnatt.

Lite smått ...


... som inhandlades i helgen. Romatiskt tassel med rosor och hjärtan, sånt som jag tycker är fint.

RSS 2.0