He fills my heart with very special things



De här två krukorna var en del av det vi hittade idag. Jag älskar dom! Har just bytt gardiner i sovrummet också, skönt med lite ljusare nu när det är sommar snart.

Alldeles snart ska jag börja med utklädning och sminkning på både mig och Viktor, det känns som att kan ju ta ett litet tag eller två.

Puss

Som sagt.

Ja, som exakt precis varenda människa skriver på Facebook och överallt annars, så är det Valborg idag. Sista april. Detta kommer som sagt att firas med maskerad för min del, och det ska bli super!
Fastän klockan ens inte hunnit bli mitt på dagen än, så har jag och Viktor varit i Valbo, på owes OCH i Gävle! Har handlat en del väldigt fina saker, och nu är vi på väg hemåt :)

Weekends.


Nu har jag tagit helg, och precis ätit middag. Vi slog till med att göra en egen pizza, typ. Ganska enkelt är det ju att köpa ett färdigt kit. så det var helt enkelt vad vi gjorde. och gott blev det.
 Nu har jag hamnat framför teven, och jag funderar på att inte röra mig så många meter härifrfån mer ikväll.

Trevlig helg!

joyful dots


Härligheter

Igår hände det två superhärliga saker. Det första var att jag fick en kanonjacka som hade blivit över av en kollega, den är svart och grå och har en liten logga längst ner på vänster arm. Helt perfekt är den när jag ska ut och promenera nu på våren, när det ännu är lite kyligt så fort solen gått ner. Jättebra!

 Det andra härliga som har hänt, kan jag faktiskt inte säga förrän efter det har varit måndag….
Heh.


Ett klipp


Verkligen ett bra köp. Inget ont i nacken, ingen sne rygg, och verkligen himla praktiskt... en tvåhundring kostade den. Riktigt värt!

Gotland

I år kommer jag att ha min första riktiga sommarsemester. Fyra hela veckors ledighet, och det kommer bli fantastiskt! Som grädden på moset bokade vi även årets semesterresa under påskhelgen, nämligen till Gotland! Det ska bli så skönt att få åka iväg bara vi och jag hoppas verkligen på att vädret håller sig på vår sida. 

Jag har aldrig varit på Gotland förut, men av vad jag har hört av andra och av de bilder jag själv sett så ska det vara väldigt fint och nästan som att vara utomlands.

Jag längtar verkligen något enormt till den riktiga sommaren kommit


...

Just nu finns det en sak i hela världen som jag önskar lite mer än lite andra saker.


J a g  h o p p a s  h o p p a s  h o p p a s !


Hemma!

.... och jag är så nöjd just nu, för vi hittade allt det vi letade efter! Sen blev det middag på Max, och jag antar väl att jag är lagomt efter, eftersom jag för första gången i mitt liv åt en chilicheese för 4 dagar sen.... f y r a dagar sen! och nu är jag beroende, har lyckats komma över dom små goda bollarna vid flera tillfällen de senaste dagarna... och jag säger då bara det, mums!

The last one, is the important one

Nu ska jag iväg in till stan för att försöka lägga vantarna på de sista prylarna till maskeraden på lördag. (yes, jag ska alltså på maskerad igen). En kompis har fyllt år så det blir helt enkelt maskeradfest på sista april i år för min del. det ska bli rooligt!
 Hoppas bara att jag hittar grejerna jag behöver nu, annars känns det ju litegrann som att det hela förfaller en smula...

- Alla vet ju att det är detaljerna som räknas, liksom....


Något vackert


She, she screams in silence


Igår var jag såhär rolig när jag kom hem. Tågen gick verkligen inte alls, och jag var fast på tåget (ungefär 3minuter norr om stationen) i ungefär en timme.
Inte roligt.

Tummen ner för signalfel.


elmia - 2011


Det här är bilen som gjorde resan till Jönköping så mycket mer värd än vad den redan var.

Klockan ringde vid 3 på morgonen och jag knallade upp strax därefter, klockan 5 hade vi hämtat syrran och var på väg för att hämta upp en kompis till henne. Träffade Jenny & co. i den andra bilen ute på e4an, och hade sällskap med dom hela vägen. Vi stannade ett par gånger och köpte lite kaffe, vi hade himla roligt och skrattade en väldans massa. Det var en riktigt lyckad dag, och som de flesta vet, så verkligen älskar jag att åka bil! Så ett halvt dygn i en bil ihop med mina bästa var verkligen toppen.

Dessutom vann favoritbilen 2 hela priser…... Bara att gratuelara :)


SOLSOLSOL!


Det har varit en fantastiskt underbar påskhelg det här. Som alla vet har vädret varit soligt och det har verkligen varit så varmt och skönt att vara utomhus. Vi har grillat, och därmed ätit gott, cyklat en del, träffat underbara människor och verkligen haft det superbra!
Känns som att den här helgen har varit en rejäl kraftsamlare. Snart är det sommar på riktigt, och jag kunde inte vara lyckligare!

JÖNKÖPING



something yellow, like the sun?


Hejsan hopp. Dagen började lite knaggligt imorse, mådde inte alltför bra efter att ha sovit som ett, ja… ett rövskägg inatt. (illa alltså). Lösningen? jo, spela superhög musik i lurarna, och få en chokladkaka med hallon i av en snäll kollega. så nu har det hela styrt till sig en smula. Idag har jag lite klippningar att dona med, och sen ska jag träffa jenny.
Det blir nog en bra dag.


Please don’t walk away, I know you wanna stay. Just give me a sign, say anything say anything


How are you today?


Idag, april, 20


Alldeles snart ska jag iväg till g y m m e t ! ! !

... och efter imorgon är det helg och det ska bli så himla sköntis! Igårkväll kom mamma och pappa förbi en sväng på lite fika, och så kollade vi på Äntligen hemma. Fick en hel del inspirationskänslor i kroppen ska jag tala om, längtar lite tills jag bor i ett hus och har en liten trädgård att greja och dona i.


candy


Idag har vi handlat lite godis.

Hårfärg; blåsvart


Nu ska jag ner på stan och leta hårfärg. Min favorit har nämligen slutat säljas eller varit slutsåld på alla affärer jag varit inne på senaste tiden. så nu är Uppsala city min sista utväg.. Annars får jag nog lov att hitta en ny favvis.
 Det tråkiga då är att nästan alla svarta hårfärger bara är svarta, och jag tycker att de fort blir blaskiga och tvättas ur efter alldeles för få tvättar. Nepp, blåsvart ska det vara. Då trivs jag som bäst.


FABULOUS

Hej hopp!

Idag är en bra dag och det ska det fortsätta att vara. Det är två tidiga mornar som återstår av den här veckan, innan det blir långhelg! Då ska jag åka bil, till en bilmässa massor med mil hemifrån, äta ett ägg, äta godis, hänga med mina fina och bara ha det så himla bra, hela helgen. Dessutom -  Eftersom det har lovats riktigt tokfint väder varje dag nu, så ska jag lapa massor med sol.

Härliga sol, och härliga vår, vad ni alltid gör mig så himla glad


Glass och sol

Idag kom en jobbarkompis med massor utav glass som blivit över till oss! Supergottis, och jag fick minsann två stycken.. synd att låta dom ligga och smälta liksom.

En cornetto till frukost, (som för övrigt är den absoluta sommarglassen)


... och så en magnum tills på eftermiddagen,


Träänaaa!


Idag ska jag till gymmet.. Längtar som bara den, och jag vill ha träningsvärk... massor med träningsvärk! så idag ska jag nog till och med häkta på lite vikter..
ojoj, här går det undan!


Rastlös helg


Det har varit en bra helg, kanske inte den jättebästa. Men fint väder, varmt och skönt. Igår var jag dock helt sanslöst rastlös! Samtidigt som jag inte hade någon lust till att göra något. Det slutade med att vi åkte ut och grillade lite. Så det blev en bra kväll after all.

Nu ska jag dricka upp mitt isiga citronbubbelvatten, och kolla klart på bb.


Ge mig


ginatricot.com

Jag skulle vilja ha minst en fin och somrig långklänning i min garderob. Det mesta andra som finns därinne just nu är enfärgat eller randigt, och slutar alltid ovanför knäna. Den här blå kan nog vara ett vinnande förslag..


Wish me luck

...

Fick skjuts hela vägen till jobbet idag, och ikväll ska jag till naprapaten. Tanken på detta gör att idag har börjat till en mycket bra dag.
Jag har träningsvärk i hela kroppen och därmed alltså ont i varenda liten del sen i onsdagskväll. Mitt knä verkar också göra ondare för varje dag som går, inte det roligaste.


Lång dag

Nu har jag äntligen kommit hem från stan. Det känns som att idag har varit en extremt lång dag och jag har varit trött exakt hela tiden. Vilket känns rätt så drygt.
 En härlig känsla var det iallefall när jag gick från jobbet idag, och solen värmde helt otroligt skönt! Det känns liksom skönt i hela kroppen? (...) typ.

Nu ska jag äta mat, och sen ut och cykla.


Workshop


Curling!

Gårdagen slutade med en hel del nya erfarenheter vill jag lova. Det var det absolut roligaste jag har gjort på länge och vi hade så himla roligt! För er som aldrig ha provat curling… ni bara MÅSTE testa! Kände mig som om jag var fem år och klev ut på en skridskois för första gången ungefär.
 Alla såg skitroliga ut och skrattade helt hysteriskt! Dessutom, så var självklart jag den som drog på världens vurpa, rakt upp och ner. Mitt framför allihop och jag kunde absolut inte sluta skratta, fastän det gjorde skitont! Hela mitt vänstra knä är helt blått nu, och utanpå byxorna ser det ut som jag har två knäskålar för bulan är så stor! Haha. Riktigt roligt var det! Och verkligen så värt en bula på knät.



Haha!


Pirrpirr

Nu ska vi alldeles strax pysa iväg till curlinghallen. Jag är hungrig som ett as också, så tänkte försöka lura åt mig en burgare innan vi hinner komma fram. En cheese skulle ju inte sitta helt fel direkt..

Nej, nu lär jag dra.

Ha en bra kväll!


Every song has it's end

Igår blev en lugn dag, vi lagade lite mat, åkte hem till Jenny och Dennis en snabbis, och på vägen hem åkte vi och kollade in motorarenan som byggs där i krokarna. Blir ganska stort sådär.. När vi kom hem kollade vi lite på one tree hill. Mysigt som alltid.
 
Vädret har börjat svikta en smula nu har jag känt, och imorse var det inte så himla varmt alltså. (Med all säkerhet BARA för att jag valt att envist använda min skinnjacka från och med nu)... Nåväl, synd för er vårälskare... för jag byter inte jacka. Heh.

Ikväll ska jag spela (säger man verkligen spela?) curling med jobbet för första gången i mitt liv! Det sägs vara väldigt svårt, men jag hoppas på att få in snitsen och att det blir himla kul! Efter det ska vi äta mat, och jag är redan hungrig.


...en yttepytte tjuvkik på min salong.

Rätt så trött katt






Köksdetaljer


Köpte två nya krukor till köksfönstret i helgen, som är superfina enligt mig själv. Blomhyllan har vi mest för att det är sån väldig insyn rakt in till köket från utsidan annars. Då får man bygga lite på höjden, ungefär såhär :)


Simplicity

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes -- all you need is one.
- Peyton Sawyer

Hakuna matata


För snart två månader sedan gjorde jag min andra tatuering, tillsammans med min bästa vän. Hon har en likadan på sin vänstra handled.
Jag kommer alltid att ha en del av henne hos mig.
För alltid är vi ♥
Föralltid, Hakuna Matata.

En helg

Det blev en rätt lugn helg det här. Lite mys med film, och lite häng med familj och vänner. Igår åkte jag och Jenny ut en sväng med bilen, ... vi åkte helt enkelt upp till parkeringsplatsen vid e4an och pratade bort ungefär en 2-3 timmar. Verkligen gött.
I eftermiddag ska vi till gymmet, och sen hem och fira att det är fyra dagar kvar tills det är fredag. Då ska jag till naprapaten igen, och jag längtar.


Kollade på lite sommarbilder för inte så längesen, och det är så himla skönt att det inte är så långt kvar! Kunna åka och bada, fika ute på balkongen och sitta ute och grilla till sent på natten.
Underbara härliga sommar.

10 april, 2011


Ny dag, nya möjlighets.
Väntar på att min lilla sambo ska komma hem. Då ska vi ut och cykla. Finns det något som är så härligt? Jag älskar att cykla. Imorgon fyller min morfar år, så idag blir det födelsedagsfika.
Efter det ska jag leka med min vän. Dags att kolla hur vattnet ser ut uppe vid bergstäkten kanske? Yes, för snart är det dags att bräcka förra årets rekord, 27e april.

My mama always told me


Lördag och superfint väder, japp. Vad  har jag gjort idag då? jo, jag har städat.. roligt för att vara lördag liksom? näee, inte direkt.
Så nu blir det ändring. Ut var det ja, cykla.. promenad.. bil? Vi får allt se helt enkelt.
Mors!

ett eget plejs


Dålig start

En fredag hade ju faktiskt kunnat börjat en liten smula bättre än vad den gjorde idag. Klockan ringde inte som den skulle imorse (eller okej, jag kanske råkade stänga av den i sömnen) Jag hittade inte min tröja någonstans! (som visade sig ligga exakt där jag la den sist) Jag hade inte alls tid att äta någon frukost (fast vet ju att det är frukost på jobbet när det är fredag) ...

Trots den tråkiga starten, (som jag nu inser inte låter särskilt jobbig) så är det betydligt bättre nu. Fick en liten bit tårta med hallon på för en stund sedan, som fick bli dagens vändpunkt.

Ikväll ska vi ut med jobbet och fira lite. Hoppas på en trevlig kväll.


Dreams


Har precis stängt av sista avsnittet av one tree hill för idag och tänker krypa i sängen alldeles strax. Idag har varit en bra dag, och imorgon är det fredag.
Godnatt.

Damn!

Jag tror bestämt att det är lite vårväder ute nu.. Från att det spöregnade imorse, till att det verkligen tokstormar ute! Det har blåst omkull hur mycket träd som helst här idag, och folk kan knappt gå rakt fram för det blir sån härlig motvind.. Tänkte att jag skulle bege mig ut i den fina blåsten nu jag också, knallar iväg till gymmet en sväng, lite sådär ändå ba.
Håller tummar på att jag slipper få en gren i skallen dock.
Hörs!

Oh happy rainy day.

Det är så skönt att våren verkligen är här nu. Den senaste veckan har det till exempel inte varit under 5 plusgrader någon morgon! och man behöver inte klä på sig som en dåre så fort man ska sticka ut snoken genom dörren. Idag regnar det visserligen, vilket en del kanske inte gillar så mycket, men det hade ju kunnat vara så tråkigt att det var snö som kom igen. men så är inte fallet!
Imorgon är det den 8e april, och det är även startdatumet för grusupptagningen i Uppsala i år. Vet ni hur mycket grus som skickats ut på gatorna I Uppsala den här vintern?... 17.000 ton. 17 TUSEN TON!! Det är verkligen hur mycket som helst! och nu ska det bort. Så himla underbart!

Om två veckor är det påsk, och då ska jag bila till Elmia och kolla på massor av bilar med mina allra allraste bästa ♥


-


Det är som ett tecken...

Igår när jag cyklade hem från jobbet hörde jag mitt riktigt bästa vårtecken, nästan snudd på att det är ett sommartecken! Det var fiskmåsar som sjöng och hade sig. Lyckan var total, jag älskar fiskmåsar! och så blundade några sekunder och låtsades att jag var vid havet och att det var sommar och varmt.. så ljuvligt.

När jag flyttar till ett hus någon gång så vill jag ha vatten i närheten, gärna havet.. bara för att få vakna av fiskmåsarnas sång varje sommarmorgon.


POST!



WAAAH! Har fått hem säsong sex av oth idag! Nu kommer det bli ett redigt nötande av det dom närmsta dagarna.. och jag är så lycklig.
Maten blev just klar, så nu ska jag sleva upp en tallrik och sen krypa ner i soffan.

Wooop!

Våfflans dag


Hemmagjord smet - by the way

Ibland vill jag ta min cykel och cykla iväg


At home

Har kommit hem och hunnit duscha och hängt framför teven en stund nu. Armarna känns som spaghetti, och jag är hungrig. Tänkte smyga ut i köket och fixa något att stoppa i magen, och en liten matlåda till imorn.

Igår städade vi klart, och fick ut nästan allt från rummet där det har stått fullt med kartonger i ungefär en månads tid. Verkligen superskönt att kunna ha dörren öppen där igen nu.

Nej, nu vill jag ha en smörgås.. sen blir det levande ljus, teven och soffan.. tillsammans med min ♥

Söndagsfilmen

Såg en hemsk film på teve igår, som handlade om människohandel. och om hur unga flickor kidnappas och säljs som prostituerade. Den vidrigaste film jag sett på väldigt länge, och det värsta av allt, är att det är sånt som händer på riktigt. Jag förstår inte hur en människa kan vara så kall vidrig och så fruktansvärt j#vla självisk att man tar en annan människa, låser in och sprutar henne full med vad det nu är, och sen säljer henne! ¤#&¤%/&%¤!! Jag finner inga ord! Jag hade problem att sova sen, och mådde skitdåligt. På riktigt.

Taken heter filmen, och den borde ses. Man inser verkligen att världen ibland är en fruktansvärt vidrig plats att befinna sig på.
Usch.


Valbo

Har varit i Valbo hela dagen med syrran och Viktor. Handlade inte överdrivet mycket, men årets bikini ser ut att vara färdig. Ska bara sy om några detaljer på den så den blir precis som jag vill ha den.
Nu är jag hemma själv igen, och ska ta tag i och städa upp ett av rummen här hemma. Få ut de sista av flyttkartongerna var det ja....
Söndag är det redan också, och den här tiden på söndagar är de värsta tycker jag. Det kryper i en, och man blir så himla rastlös.

Imorn är det gymmet igen iallefall. R O L I G T !


Såhär ser den ut just nu, men jag ska ta bort bandet i mitten och göra den till halterneck istället. Tycker det lätt ser hängigt och tråkigt ut annars.

an' theeeeeeen...


Nu ska jag byta om innan dom kommer. Då ska vi till affärtan och handla våra godsaker.
Ha en bra kväll ikväll allihop.
puss


lördagkv'll

Är hemma själv för tillfället, och har just hämtat lite grejer på Ica som jag nästan hade glömt bort. Himla fint alltså. Ikväll kommer Jenny och Dennis hit en sväng. Blir väl att kolla en film eller två, och äta lite götts. Trevlis.
Förövrigt så har jag fortfarande en fruktansvärt vidrig träninsvärk i benen och låren och baken. Helt sjuukt! Känner mig helt fångad i min egen kropp. Kan inte böja mig ner och knappt ens sätta mig på en stol! Men på måndag är det bara till att giva järnet igen.


1 april

Underbara härliga helg vad den är efterlängtad. I helgen ska det bli 16 grader varmt ute, och jag hoppas verkligen att jag inte har blivit lurad.

Har förövrigt gått och blivit totalt fixerad av One tree hill. Igen. Känns som att jag lever i deras liv och befinner mig i deras vardag. Började kolla på femte säsongen igår, och jag är helt fast. Igen.

one tree hill




Den bästa serien som någonsin visats.
Jag är besatt.

RSS 2.0