I KNOW ;

... Jag må vara den sämsta uppdatererskan i världen at the moment.  men sanningen är den att jag pallar inte, det finns något högre och något mer särskilt som förgyller mina dagar nu. och vad det är kommer alla så småning om få reda på. (Jag älskar att göra folk nyfikna!)

Men, igår var jag iväg med superpinglorna Nattis och Jennis + ett par till kisar till älvkarleby och kollade på allt vatten, himla trevligt var det, bortsett från att vädret var snorkallt, och att vi var hungriga... trots att vi åt, flera gånger.


Jag ser att en del av er är väldigt ihärdiga i hopp om en uppdatering eller så, men tyvärr lär jag nog göra er besvikna och säga att det dröjer tills nästa.

Hoppas ni har det bra alla!

Puss.

Lediga dag

Idag är jag ledig, precis som en del andra kan jag tro. Har varit vaken sen åtta ungefär, men gick inte upp förrän nio eftersom katten var så gosig och ville ligga nära i sängen. Just nu sitter jag och äter fetaost- och kräftstjärtssallad som blev kvar igårkväll. Viktor åt pizza, vilket jag inte alls var sugen på märkligt nog, så jag gjorde mig en hemmagjord sallad, mumma!

♦ grönsallad
♦ tomat (utan slemmiga kärnor)
♦ fetaost + örter
♦ kräftstjärtar (utan slemmiga tarmar)
♦ citronsaft
= Supergott!


Nu ska jag cykla hem till mamma och pappa och kolla om det är någon hemma, om inte, så ska jag åka till affären och köpa lite nya fina blommor att ha på köksbordet.

mors!

Mitt nya jag


Det här är alltså resultatet av min senaste färgning, och som jag skrev tidigare så kommer jag låta håret vara nu, inte färga - inte använda plattång osv. det lilla som ska göras är toppning och klippning, som syns på bilden är det inte i sin bästa form så att säga. Ska bara ta mig i kragen och saxa igenom det, men det är ju alltid ett projekt i sig eftersom jag drar mig för att gå till en salong.

Just nu sitter jag och väntar på ett samtal från Jenny, hon ska hoppa fallskärm ikväll (om vädret tillåter, vilket vi får svar på när hon ringer) Så jag hoppas hoppas hoppas att det är ok med allting idag!
 Då ska jag åka ut dit och stå på marken och vänta på att hon ska falla handlöst nedåt, i typ 200km/h. 
Sjuka påhitt, men roliga! :)

puss

RSS 2.0