Some day may be today

Idag är det måndag, och det har varit en tung sådan. Helgen tycks alltid kännas för kort och en kan ju undra varför faktiskt. Lägenheten är helt urstädad nu, vilket känns som en fantastiskt stor lättnad. Ska antagligen lämna in nycklarna till hyresvärden idag med, eller kanske imorgon.
Idag ska även katten badas, och då kan man ju fundera på vad hon kommer tycka om detta. Men, lika så bra att hon vänjer sig från början.

missmiss.


You can run but you won't come far


Äntligen börjar det snart synas att det är klart i lägenheten. Helt gaalet hur det ska städas, man ser hela tiden nya ställen där man glömt att det lätt blir smuts.. men nu, äntligen! så är det snart klart. och det ser alltså ut som att vi kommer iväg till stan också. Det var längesen jag handlade hem något onödigt, så det är dags.
Lär kila nu innan de andra upptäcker att jag inte moppar några golv... höhö.

Pjuh!..

Det känns verkligen som att jag hade lite för höga tankar angående våran städningssnabbhet, det har nämligen inte alls blivit klart. Fastän vi varit där och gnott hela -verkligen hela dagen, så är det inte klart än. Alltså blev det inte heller någon storhandlig, eller något Valbo. Vi satsar på imorgon istället.
Nu ska vi åka iväg och gömma undan några överblivna bord.

Flyttstädning!

Idag ska hela lägenheten städas ur, från golv - till tak - och ner igen. Det ska inte finnas en endaste liten dammsmula kvar när vi är klara. hur nu det ska tänkas gå till.
Sen ska det åkas in till stan för att storhandlas. Jag har ett litet önskemål om att även Valbo ska stå med på det schemat, mest eftersom jag fick min stora fetinglön igår.. Vi får se hur mycket tid som återstår efter allt städande. Nu ska jag springa


HEADLINE

Som jag nämnde igår så har jag ju bestämt mig för att börja springa på mina pärons crosstrainer. Och ta mig tusan, det är nog verkligen på tiden. Även om träningsvärken inte är riktigt så illa som jag trodde den skulle vara idag, så känns det att jag gjorde nånting som min kropp inte är van vid att jag brukar göra. Stod och trampade på den i nästan en timme, och var verkligen skönt trött efteråt. Hade nästan glömt bort hur skönt det faktiskt är att bli slut och svettig (uff), så det blir det garanterat mera av, lätt.
Lite lunchlyx har dagen bjudit på idag också, har nämligen ätit lunch på Uppsalas bästa salladsbar idag, bra fint.


Citysallad


Mondaymorning


Hela den här veckan har varit helt skum. Har haft helt fel dag i huvudet i princip varje dag, och idag känns det inte ens att det är fredag. Tråkigt, eftersom att det vanligtvis brukar vara en ganska schysst känsla.


I can't feel you nearby


Ibland känns det, så väldigt långt bort.

Workin, workoutTräning har aldrig varit något som för mig, tagit en sån stor del av livet. Fram tills idag. Ikväll ska jag hem och köra lös på den nyligen återupptäckta crosstrainern hemma hos la familia. Det lär ju bli spännande att se vilken kroppsdel som kommer göra ondast imöra.


Feldag

Idag har varit en sån där dag då man går omkring och tror att det är en dag... Men i själva verket så är det en helt annan. sådär som när man är en dag före eller efter. Idag har jag trott hela dagen att det varit tisdag, men så har jag insett flera gånger att det faktiskt snart är torsdag, och därmed är det ännu mera snart fredag. - och en efterlängtad helg står för dörren.

schöönt si.

-


Pain is inevitable, suffering is a choice.

ett moln O-tur

Det tror väl på fasiken ändå då, att det inte kommer ett helt moln av snö nu. Ser knappast över till andra sidan gatan för tillfället eftersom det yr så mycket. och! tillråga på allt, så är mitt tåg inställt. Yes! vad glad man blir. Buss hem idag.

Vilken vinstlott.

time to turn?

Är redigt less på att det kommer vara vinter ända fram tills det är vår. riktigt, redigt less. Jag vill klä mig i små söta skor, lätta klänningar och somriga shorts. bara sådär, enkelt.

.. mmmm härrliga sommar!


(h&m/nelly.com)


Är förjäkla trött på detta nu. på riktigt.

I'll do anything to make you feel.

För mindre än ett år sedan var jag med om den värsta smärtan jag någonsin upplevt, på riktigt och helt allvarligt. Nu, exakt idag -mindre än ett år senare- ska jag göra det igen. Helt frivilligt också, med en liten påtryckning av en god vän.

Klockan 16 i eftermiddag.....
W H O O O O P sies!


Lemmus lemmus

Lämmeln (Lemmus lemmus.)
Då näringstillgången är stor så ökar beståndet drastiskt (lämmeln är könsmogen efter bara 15 dagar) och man får ett så kallat lämmelår. Då ser man ofta lämlar kila över stigen. Är det väldigt mycket lämmel så blir de aggresiva och väldigt revirmedvetna och bryr sig inte om ifall det är en annan lämmel, eller en människa den ska skrämma iväg med sitt fräsande. Under normala år är den däremot ganska skygg. Under lämmelåren ökar även antalet rovdjur som har lämmel på menyn.


Bild på lämmel. (google.se)

Dagens lärande

Idag har jag lärt mig vad en lämmel är för något.

Got my pockets full of sunshine

Jag ska flytta, igen. och min lägenhet är i ett riktigt stort kaos, igen.

Härligt med helg är det dock, och solen lyser så fint."Sol i sinne, brun inne."

Puss.

The colors is changed by you...En del dagar känns bättre än andra.

I just can't help it

Jag hatar att du påverkar mig så mycket som du gör, för du är inte värd det, alls.
Jag önskar att du inte fanns.

Tusora, min cat


Hon är underbart go när hon vill.... och annars är hon väldigt lättroad på egen hand.


RSS 2.0