.



Värmer upp inför blodomloppet med lite smarriga nötter

Svar på kommetar



Javisst Nattis, det kommer så snart jag bara kan få till det ;)


Sleepy times

Jag frågade aldrig om jag kunde få köpa en ask jordgubbar av tanten, jag bangade helt enkelt. Istället åkte jag och viktor till hans mamma nu på kvällskvisten, och fick supergott fika. som alltid när man åker dit. Hon hade gjort en superrabarberpaj! jättemysigt var det ska jag lova er.

Nu har vi kikat på lite film, och jag tänker krypa ner under täcket.

Sov gott.

Jordiga gubbar

Jag är verkligen galet förtjust i jordgubbar. Faktum är att det inte finns något som helst stopp i mig när det kommer till dessa röda fina små härligheter.
För tillfället sitter jag mittemot en dam som har inte mindre än FEM påsar fyllda med jordgubbskartonger - fulla med jordgubbar i, och faktum är att jag för tillfället är så sjuukt sugen på dom, att jag överväger att fråga om jag inte skulle kunna få köpa en ask... eller åtminstone en halv?

bye bye black

Nu är det gjort. Jag är inte längre svarthårig, utan snarare ljusbrun. undrar jag just hur lång tid det kommer ta att vänja sig.. hm.

Känns iallefall himla bra. Nu ska håret få vila ett bra tag, sen så får solen göra sin del. och därefter, beroende på hur det känns, så kommer jag fixa det som behövs.


Idag är det mors dag, så till min alldeles fantastiska mamma, Du är den bästa!

fredagsnöje


Nu är det slutjobbat för min del för den här veckan, ikväll ska vi hem allihop till en jobbarkompis och grilla och ha det trevligt, det ska bli supermysigt. Har aldrig varit hem dit heller, bara hört en massa om hur dom renoverar och har sig, så det blir lite extra kul. Har jag tur blir jag hämtad inatt, annars blir det tåg hemåt.

Imorgon kommer det bli en heldag i Stockholm, och även det ska bli så himla ruulisch! Fick min fetinglön idag, så det lär väl bli en del åka av kan jag nog tänka mig.

Trevlig helg!


Hemmagjort

Tråkig kruka+vit färg+tapetlim+servett+möbellack=



Krukorna är färdiga! Jag har inte riktigt kommit på vart jag ska ha dom stå ännu, men troligtvis blir det i köket eller i trappen.

Himla roligt att greja är det.

Just nu



Har just kommit hem från kvällens zumbapass, som gick en aning trögt idag, trööök. Jag har känt mig himla slö hela dagen idag. Men allting har ju sina anledningar, så även detta.

Ska alldeles strax kasta mig in i duschen, men först ska jag betala en räkning.

Trevlig kväll på er allihop

gammal ...



...men ack så rolig

haha.

Ain't no other



Den här dagen har börjat riktigt bra. Inget strul hemma, var klar en hel kvart innan vi skulle till att åka, och solen skiner, även fast det fortfarande blåser en hel del och det är rätt kallt ute. Hoppas att det vänder snart igen, jag vill känna lite värme.

Igår städade vi hela lägenheten, och det kändes himla skönt att kliva upp till ett nystädat hem imorse. Kanske rentav är därför hela morgonen har känts så bra? 
 För övrigt så tycker jag att det är lite konstigt det där, jag verkligen älskar när det är nystädat hemma och det inte ligger en massa saker på fel ställe.. men ändå, så går det 2 kanske max 3 dagar, sen ligger det kläder överallt och paper och reklam och en massa annat som inte borde ligga där det råkat hamna.

Konstigt... jag borde kanske behärska mig litegrann.


Trögast i stan



Har varit helt obeskrivligt trött hela dagen idag och jag fattar inte vad felet är. Men har iallafall några ruliga saker att se fram emot innan den här veckan är slut, och då känns det genast lite mer piggt. På torsdag är det zumba (JAA) och på lördag ska jag och min vapendragare åka till estockholmo och shoppa, rejält alltså. Var hur längesen som helst jag var där nu tror jag. Det är dags.

Vad gäller mitt hår så skrev jag här för ett tag sen att jag var så trött på att min blåsvarta hårfärg alltid varit slutsåld de senaste gångerna jag varit i (stort) behov av den. Så, nu mina vänner (och uppenbarligen några ovänner) är det slut på det svarta för ett tag framöver.
 Orkar helt enkelt inte hålla det svart längre, i alla fall inte under sommarhalvåret som är på intåg med sol och bad och allting annat som man får på köpet.
Vantrivs jag alltför mycket i min nya hårfärg så blir det väl svartafärgburken i höst/vinter igen, trivs ju trots allt himla bra i svart.

Puss


Zumba

Jag har gått och blivit lite smått beroende av denna zumba. Redan i somras köpte jag en box efter att ha sett det på tv-shop (jag är besatt av tv-shop, kan sitta och kolla hur länge som helst bara för att jag tycker det är bra, favoriten är magic bullet) men det ska väl erkännas också att den där zumbaboxen inte användes alltför flitigt... 

 Hursom, igår var det zumba utomhus på Gammelgården, och jag var där med jenny, mamma och en kompis till mamma. plus många fler. ikväll ska jag också på zumba i söderfors med Jenny och på torsdag är det zumba på aktivera.



Ni som inte testat, ni vet inte vad ni missar...

You're on my mind, every day.

Undrar om det finns fler än jag som blir hysterisk när kläder man vet vart dom finns, plötsligt inte finns där man tror sig veta att dom finns? Imorse var en exakt sådan morgon, hysterisk. men tur är väl att det är övergående. och tur är väl att det är fredag :)

Imorgon ska jag klippa håret på Sandri och sen har jag faktiskt inget mer planerat. Bortsett från att jag ska ha sovmorgon. Heeeeela helgen!

Hoppas att solen håller sig framme likt den gjort nu på morgonen. Underbara solis!
Puss

Matade några kåmpisar


Undrar varför det är så roligt att mata djur?


(btw, kolla munnen på fåret längst till vänster på mittenbilden, höhö himla sötis)



Att välja sin film

Igår tvingade Viktor mig att kolla på en vidrig film. Eller, han tvingade mig inte rent fysiskt kanske.. men, eftersom jag faktiskt började kolla på den och sen inte vågade ligga ensam i sovrummet medan han promt skulle se den klart… så blev jag ju faktiskt tvingad till att sitta kvar vid teven. För att undvika de värsta mardrömmarna hade jag datorn i knät och spelade lite kort med den istället, då kändes det lite bättre.

Imorgon är det fredag, och helgen närmar sig :)


Livet som en näckros


Jag önskar bara att det går vägen,

bio + shopping

Igår hade jag en heldag ihop med jenny. Först sov jag ända fram tills klockan var elva ungefär, kanske till och med att hon var tolv.. Vid två kom den lilla stjärten hit och vi pallrade oss iväg till Valbo. Hittade massor av underbara saker och känner mig redigt nöjd med mina inköp. Vi stängde Valbo och efter det åkte vi till Gävle, åt lite maxmat CHILICHEESE och sen gick vi på bio. The fast and the furious 5, lätt den bästa av alla filmerna! Kände ett litet uns av panik där vi satt båda två och…... ja, bilkörande män kan ju vara det härligaste att lägga ögonen på.
Senare på kvällen blev det lite tevetittande och mys ihop med världens bästa sambo


Namnsdagsblommor





lägenheten för mig själv

Det har nästan börjat bli en vana för mig att vara själv hemma på lördagar. Viktor är och lägger nytt golv hemma hos hans bror, och jag... Jag har just strykt gardinerna i sovrummet.
Jag i ett nötskal är att först hänga upp (2veckorsen), och sen stryka dom (idag). men, då ska jag tala om att det är himla lätt att stryka när de redan sitter på plats, och när man strykt klart, är det bara att släppa ner dom, och vips.. så hänger dom på plats, strykta och fina.

Nu ska jag klä på mig, och sen fortsätta med min blomkrukor.

Puss


13e maj


Idag är det fredag, den trettonde maj. hm.. säger en del.
Jag säger: Idag har jag namnsdag!

Sovmorgon

Det har inte varit helt fel med sovmorgon idag kan jag lova. Vaknade strax före sex när viktor skulle åka, och efter det somnade jag om en hel timme. Verkligen skönt. Nu är jag dessutom helt klar med allt, och blir inte hämtad förrän om en timme ungefär. Så då är frågan... vad gör jag nu?

Jo, jag slår på teven en stund, och så ska jag gnussa nötterna.


like a candle in the wind


Lite fel årstid med levande ljus och så kan tyckas.. men det är ändå rätt fresigt, och hemtrevligt blir det.

Ikväll har det varit zumba med mamma igen, och det var lika roligt idag. Kändes som att stegen och alla moves hade satt sig lite sen sist. Längtar redan tills nästa torsdag! :)

Imorgon ska jag iväg med mina goa kollegor på en heldag i ett äventyrsland, och eftersom det är på vägen förbi här... så får jag lååång och härlig sovmorgon då de stannar till och hämtar upp mig. himla fint!

Nu är jag trött och ska nog krypa till sängs till en film.
Sov gott.


En kväll vid vattnet



Jag känner mig... glad!

Har just kommit hem efter att varit och ätit middag vid bergstäkten med Jenny, riktigt vardagslyx vill jag påstå.  en kiddiebox ute i naturen, vid vattnet, tillsammans med en sann vän är himla bra grejer.

Nu har hon åkt hem och jag är själv hemma i lägenheten. Ska fortsätta måla på mina keramikkrukor som jag började med igår hade jag tänkt. Har gått och blivit ganska pysslig av mig på sistone, himla trevligt. Finns inte det man är ute efter att köpa... ja då får man helt enkelt görat själv.

Resultatet kommer troligtvis upp om ett par dagar, eller så.


Min röde springare

1. ihoppackad ....



2. ......färdigmonterad!


Tadaaa! Jag älskar min nya fina röda cykel. Tack världens bästa pappa (och cykelmekare)! Ikväll ska jag minsann ut och cykla!

WOOPP!


-


Toppnyheter

Sommarsommarsommar.

Jag tycker verkligen att det är fantastiskt underbart att det är varmt ute nu, och om inte mindre än 10 veckor går jag på semester! Det ska bli himla härligt att ha en riktig semester, jag är ju som sagt lite nybörjare på den fronten.
 Och på tal om jobb så har jag äntligen fått en tillsvidareanställning! Har vikarierat som receptionist i nästan 3 år nu, utan att egentligen ha vikarierat för någon. men… skam den som ger sig! Nu har jag mitt jobb, och jag är så glad och så tacksam för det.

Idag är en bra dag


I varje kvinnas byrålåda




Jag blir alltid lika glad, varje gång jag hittar en bh som passar och som är i min storlek. När jag slog ögonen på den här finingen blev jag dessutom extra glad, eftersom den är så himla fin! Vardagsfin, eller festfin - bara att välja. den passar till allt helt enkelt. .. och så är det ju inte varje dag man kommer över en bh i 65c. Lucky me, rea på cubus - 84 bagis.
Klippklipp.

Opeppis

Jag gillar verkligen inte att vara opeppad.. men nu ska jag alltså iväg till Da Gym ändå, och i alla fall försöka svettas en stund. Tror det är dags att pumpa ur benen idag till och med, så får vi se hur grov träningsvärk vi kan locka fram den här gången. Spännande! jag är naturligtvis ironisk

När jag kommer hem tror jag bestämt att jag ska kolla med min fina pappa också om inte min nya cykel kommit hem. Javisst förstår ni, jag köpte mig en sprillans ny CYKEL i fredags, och den är  fin! Röd lack med cykelkorg och allt! åh....



Nej hörni, detta håller icke. Nu ska jag
P E P P A P E P P A P E P P A P E P P A


Himmel blå


Klarblå himmel var det precis hela lördagen

Det var verkligen en himla bra dag i lördags! Träffade väldigt mycket människor och vi hade väldigt trevligt vi som jobbade. Invigning blev det dock ingen, så vet faktiskt inte varför jag blev ilurad detta. På kvällen gjorde vi inte någon större kraftansträngning jag och min sambo, mer än att vi åkte hem till mina päron och åt lite god paj och kollade lite teve. Bästa

Igår var vi hem till några andra fina för att grilla på kvällen, det var trevligt det också, och gott såklart! Det är så somrigt och mysigt att sitta ute och grilla :) Även om det blev någon liten grad för kallt när solen smet undan..

Idag ska jag gymma efter jobbet, och för första gången sen jag började för hela två månader sen (!), så känns det rätt tungt idag. Men, jag får väl lov att hållas. Längtar mer till zumban på torsdag måste jag säga.

…och så längtar jag lite hem också


Sat urday

Igår var det fredag, och vi gjorde inget speciellt. Det kan vara välbehövligt med sånna fredagar också kan jag känna.

Nu, däremot.. Nu är jag på väg in till Uppsala för att jobba! Tror faktiskt att det är första lördagen jag jobbar sen gymnasietiden. Plus, att i ärlighetens namn så vet jag egentligen inte riktigt vad jag ska syssla med idag. Har fått instruktioner om vad för typ av kläder jag ska ha på mig och lite smått vad jag ska göra.. men igår hörde jag det ryktas om någon invigning av något slag vi skulle vara med på. Hoppas det blir roligt! :)

Puss

around my neck


down with the moral majority, cuz i wanna be the minority.

Äh, det här med pauser är nog inte min grej. Inte när det gäller någonting egentligen. Jag får nog bara helt enkelt lov att inse det, jag är en bloggande nörd.

Igår var jag på ett redigt Zumbapass. Jag och mamma har börjat en nybörjarkurs som då alltså började igår, skitans kul var det! Så, nu gymmar jag 1-2 gånger i veckan, går på zumba en gång, och när badhuset öppnar hemma ska jag börja simma en dag också. I'm on fire!

Idag ska jag njuta av att det är fredag,

Ha det underbart alla ni


Regnr 027


jag har kommit till en punkt nu då jag inte riktigt känner mig riktigt okej. och eftersom detta går ut över bloggen så tar jag ett kliv härifrån. för jag menar... vem finner något direkt nöje med en blogg som bara är negativ?
Inte jag, iallefall. och säkert inte ni heller.

Hoppas ni finns kvar hela högen när jag är tillbaka, även om inte så många av er kommenterar (tråkisar) så är det kul och se att ni är så många som kikar in varje dag..

Sköt om er.
Puss


-

Har ni någon gång känt overklighetskänslan, den där skumma konstiga vidriga och helt sjuka känslan som kommer över en ibland? När allt känns helt overkligt, som om man drömt något. Eller bara kanske har inbillat sig. Idag har jag gått med den känslan hela dagen, fast egentligen så började det redan inatt. På grund av en knäpp grej som vilken annan människa som helst hade blivit så glad över att få ta del av, så kändes det bara märkligt och konstigt. Vad beror det på när man känner såhär? är det för att man desperat försöker slå tankarna ifrån sig och låtsas som att något aldrig har hänt, att det är en del av någon annans liv och någon annans historia, men inte ens egen? Är det därför det känns så overkligt? Är det därför man gör såhär?
varför plågar man annars ihjäl sig själv med saker som man vet bryter itu ens hjärta helt tusen gånger om, och sen maler sönder det ännu lite mer, för att man sedan ska känna hur det totalt pulveriseras, om och om. Finns det ens någon som förstår…

Det känns fan inte så.


Älskling, jag vet hur det känns

Himlen är oskyldigt blå, som djupaste hav likaså. Att regndroppar faller, som tårarna gör.. det rår inte stjärnorna för. Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat, oss in i en vrå. Är himlen så oskyldigt blå


Yesterdays yesterday


Bilder från igår alldeles innan vi åkte.

Det var otroligt roligt igår, men imorse var det lite värre. Iallefall för min del. Viktor mådde som en prins medan jag och mitt stackars huvud mådde hemskt illa.
 Nu, efter att all disk är diskad, alla burkar och flaskor är utkastade, och att jag har fått i mig lite kaffe, så mår jag mycket bättre. För ovanlighetens skull så är jag dock inte barnsligt sugen på pizza som jag brukar vara.

Men, det lär väl hinna ändras innan den här dagen är slut.

RSS 2.0