Breast CancerVärldensbästasystrar

Imorse vaknade jag klockan åtta, tokpigg. Varför då liksom? så onödigt när det fortfarande är en helgdag och jag lika gärna hade kunnat sova till tio iallafall. Just typiskt.

Jag och syrran var ut i skogen idag, för att fota mig. Det blev en hel del fina bilder, tur att fotografen vet vad hon gör! Världens bästa ♥

Micke har åkt iväg för att spela innebandy, och jag ska ha klipp-och färgstuga hemma hos mamma och pappa.Den bilden får räcka sålänge... det kommer fler vid ett senare tillfälle.


"Vi är bra på att vara världens bästa systrar" "JAA DET ÄR VI !"

Foto

Idag ska jag bli fotad av min goa syster. Återkommer senare !Påminnelse

Tänkte bara påminna den stackare som har glömt.........att såhär såg det ut utanför min balkong.... DEN 22 APRIL 2010!


Sådan kisse sådan ... matte?


Vissa likheter... typ


MARKNAD!

Idag är det höstmarknad i tierp, och eftersom jag har gått och blivit en riktig SUCKER för just marknader, så ska jag sluta tidigare idag. Tycker det är så himla mysigt att gå omkring och lukta på alla mysiga lukter och kika omkring i mysiga höstkläder, och frysa. Även om det är jobbigt att frysa så hör själva frysandet lite till.

Jag ska köpa ett par vantar, minst. och säkert något mer roligt skrammel. Typ en korv kanske, eller en påse marknadschips.Panic à la twilight

Jag är ledsen, jag kan inte hjälpa.


"It's always been him, every single day of forever"


(I'M SORRY BBY ♥)


Oh God! My back hurts!

I lördags var vi ju till Rättvik på höstmarknad, jag jenny och hennes papi. Förra sommaren var vi också till Rättvik, på classic car week, Jenny och jag. Det var då vi för första gången såg den, vi såg skylten. och inte vilken skylt som helst, utan det var skylten på vilken det står R Y G G E N S E X K I L O M E T E R

Redan då ville vi se, veta mer.I lördags fick vi veta, vi åkte in dit på vägen. Dock var det till en liten stor? gnutta besvikelse. Ryggen är inget samhälle med massor av små gulliga hus som vi hade trott. Ryggen är ett skogsparti med tre, kanske fyra hus och en skogsparkering med en skylt där det står P A R A D I S E T. Inget mer. Ganska kul visserligen då både jag och jenny nu, bokstavligt talat, har kissat- i Paradiset.Tyvärr Ryggen, ni var en liten besvikelse.

Bra jobbat Ryggen, ett himla piffigt ortsnamn!By the way, jag köpte en ASSNYGG skinnjacka där i lördags, (i Rättvik alltså, inte i Ryggen) (Haha! sjukt kul ortsnamn) ! Och som om inte det vore nog... så fyndade jag den för inte mindre än 150 svenska riksdaler! Det är kul att fynda..

Jenny köpte renkött och en godisrem. vilket jag också gjorde . En riktigt lyckad lördagsutflykt alltså ♥

Heta diskussionen

Gubbe 1: "Hörru, har du läst den här boken? Sömnen heter den, skitbra bok alltså"

Gubbe 2: "Naaa, jag somna ba vettu"

Gubbe 1: "Jaha, synd alltså"
H A H A H A !


Idag fyller jag år!Så G R A T T I S till mig själv!


Blondie & BlackieYou always got my back, and I always got yours.


Söndagar blir bättre

Det här är den andra söndagen, irad tror jag, som inte är full av ångest. I fredags när jag och min vapendragare var ner på stan för att köpa grejer till Halloween... Hittade vi i princip A L L T vi var ute efter! Några saker fattas fortfarande.. men ändå! Det här kommer bli super, halloween 2010 kommer bli G R E A T !

Igår blev jag bjuden på bio av älsklingsnosen, han bjöd på biljetterna och jag på popcorn. Det är en bra deal tycker jag. ♥ Dig.

Nu är den fisen på jobbet, och jag ska städa. Jenny ringde precis och frågade om jag ville ha hjälp, självklart svarade jag. Så hon kommer väl om sisådär en halvtimme 45 med lunch hit .


Mina bästa är den bästa delen av mig ♥Syrran: Jag finns här precis närsomhelst om det blir jobbigt, :) Bara så du vet det. Älskade syster! ♥

Bulgarienpanik!

Det kommer över mig som en chock ibland, jag längtar tillbaka. Till solen, havet, stranden och vågorna. Till hotellet (Tro det eller ej!), poolen gatorna, shoppingen och alla fina människor. Till barerna, festerna, alkoholen, danstävlingarna, poolpartyn och gyttjebrottningen. Till att träffa folk från helt olika länder, och prata med folk på helt olika språk. Jag menar... Vad gör Italienaren som tyckte jag hade fin bikini nu? vad gör Finsken som sprutade champagne i bakhuvudet på Jenny? Vart är killen nånstans som röck tag i Astrid mitt ute på gatan? Vad gör bartendern just nu som hällde i oss gratis shots ? Det här gör mig tokig!
 Det värsta är nästan när jag inser att, vi har ingen flygresa bokad dit att se framemot, vi har ingen bokningsbekräftelse från Apollo där det står att allt är bokat och klart och att vi åker om fyra veckor. Säsongen är slut på detta underbara ställe och vi har ingen resa bokad dit när det är väl öppnar igen.

Sunny Beach i mitt hjärta ♥

Varje gång jag hör låtarna Love the way you lie, Airplanes, och You can leave your hat on, (+många fler) stannar jag till, tänker och suckar...


JAG HAR PANIK OCH VILL TILLBAKA !Jag skulle L Ä T T  kunna fälla tårar nu.


B U L G A R I E N ♥
S U N N Y B E A C H


På tal om halloween ...

"In the regular world Halloween is when kids dress up and beg for candy. In Girl World, it's the one night when a girl can dress lika a total slut and no other girl can say anything about it. The harcore girls just wear lingerie and animal ears. Unfortunately, no one told me about the slut rule, so I showed up like this..."


HAHAH!

Ur filmen m e a n g i r l s . (Bilden lånad från google)

RSS 2.0